Transgenders - dinsdag 28 januari 2020

 

Transgenders


Regelmatig horen wij mannen en vrouwen, jongens en meisjes zeggen dat zij in een verkeerd lichaam zitten. Zij willen zich laten transformeren naar de andere sekse.

Eerder heb ik u geïnformeerd over Zielenhelften en Tweelingzielen en dat het regelmatig voorkomt dat mannelijke zielen levens nodig hebben als vrouw en dat vrouwelijke zielen levens nodig hebben als man. En dat is nodig want men leert het beste door de eigen ervaring. Niet alleen verschillen mannen en vrouwen biologisch van elkaar, de maatschappelijke en culturele waarden en normen ten aanzien van mannen en vrouwen verschillen erg. Nog steeds, ondanks de emancipatie en ondanks dat de wetten hierop aangepast zijn maar niet altijd worden nageleefd.

 

Wanneer een mannelijke ziel is geïncarneerd als vrouw, dan heeft dit een betekenis. En wanneer die mannelijke ziel het gevoel heeft niet in dat vrouwenlichaam te horen, dan klopt dat in eerste instantie ook. Maar wanneer deze mannelijke ziel besluit om zijn vrouwenlichaam te laten transformeren naar een mannenlichaam, dan zal hij zich in eerste instantie "thuis” voelen alleen onthoudt hij zich daarmee belangrijke lessen en ervaringen als vrouw waarmee hij verder had kunnen komen in zijn geestelijke ontwikkeling en in zijn reïncarnatiecyclus. En daarmee heeft hij dit leven niet ten volle benut waardoor hij alsnog dat leven als vrouw zal moeten ondergaan. Men ontloopt niets uit zijn incarnatiecyclus. Aangezien elke ziel beschikt over een vrije wil, heeft men altijd een keus. De daaruit voortvloeiende consequenties horen daar vanzelfsprekend ook bij. U begrijpt dat hetzelfde geldt voor de vrouwelijke ziel in een mannenlichaam die haar mannenlichaam laat transformeren naar het lichaam van een vrouw.

 

Niet alles wat op aarde mogelijk is juichen wij in Gene Zijde toe. Niet omdat het u niet gegund is, maar omdat het u geen goed doet. De lessen en de ervaringen die u nodig heeft om verder in uw ontwikkeling te komen, ontloopt u niet. Het impliceert geen afstel, wel uitstel. Denk hier om die reden goed over na.

 

Met liefdevolle groet van AE Rafaël.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >