Zelfdoding - woensdag 29 januari 2020

 

Zelfdoding

 

 

Iedereen die voor zelfdoding kiest, doet dat vanuit een voor hem of haar uitzichtloze situatie. Diegene ziet geen andere oplossing dan een einde te maken aan zijn aards bestaan waardoor zijn/haar problemen en of zielenpijn zich als vanzelf lijken op te lossen. Niet zelden besluit diegene tot zelfdoding om zo ook zijn/haar directe omgeving te verlossen van de problemen die hij/zij veroorzaakt of met zich meebrengt. Aan het moment van daadwerkelijke zelfdoding gaat vaak een complex proces aan vooraf.

 

Uw leven is u gegeven en u weet voordat u afdaalt naar uw aards bestaan wat u te wachten staat en voor welke problemen u zal komen te staan. Maar eenmaal op aarde, weet u dat niet meer en ziet het leven er vaak veel minder rooskleurig uit. Toch is het in uw belang om uw leven zo goed mogelijk te volbrengen en omdat er geen dood bestaat maar een verder gaan, neemt u uw moeilijkheden en uw zielenpijn automatisch mee naar Gene Zijde alwaar u alsnog uw problemen en uw zielenpijn zal moeten aanpakken alvorens verder te kunnen gaan. Zo nodig door een volgend leven. En daarmee is het nog niet klaar, door uw zelfdoding heeft u een zeer grote kans dat u opnieuw karma opbouwt want wie zal uw lichaam vinden en in welke staat? Wie is er getuige van het moment van uw zelfdoding? En uw dierbaren zullen u vroegtijdig moeten missen waardoor zij en u zaken niet hebben kunnen volbrengen.

 

Zelfdoding is een ogenschijnlijke oplossing die in werkelijkheid uw moeilijkheden vergroot en uw reïncarnatiecyclus verlengd.

 

 

Met liefdevolle groet van AE Rafaël

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >